Read Les dones de la Principal (LB) by Lluís Llach Online

les-dones-de-la-principal-lb

Maria Roderich la Vella , Maria Mag la Senyora i Maria Costa s n les tres dones que, al llarg de quasi un segle, han regentat la Principal, el casal m s assenyalat del poblet de Pous, al cor de la comarca vinatera de l Abadia Elles tres, via, mare i filla, han fet prosperar les vinyes, despr s del desastre de la fil loxera, a trav s d un seguit de transformacions que consoliden el negoci del vi Per en la hist ria de la Principal hi ha un punt fosc l assassinat d un home que n havia estat el capat s, el 18 de juliol del 1936 Passada la guerra, un inspector de policia decidit a resoldre el cas empr n una investigaci que el portar a descobrir els secrets de la fam lia i una xarxa feta amb els nusos del temperament, la passi i el poder L rsula, la vella majordoma de la casa, i en Lloren , el jove capat s, seran molt m s que simples testimonis d aquell fet amb ells es lliguen el passat i el futur de la hist ria narrada en aquesta novel la lluminosa i trepidant....

Title : Les dones de la Principal (LB)
Author :
Rating :
ISBN : 8416334617
ISBN13 : 978-8416334612
Format Type : Audio Book
Language : Spanisch
Publisher : labutxaca 1 November 2015
Number of Pages : 400 Seiten
File Size : 979 KB
Status : Available For Download
Last checked : 21 Minutes ago!

Les dones de la Principal (LB) Reviews

 • Josep
  2019-08-12 21:45

  Lluís Llach ist schon ein Name in Katalonien, aber ist eher die Musik sein Milieu. Deswegen war ich neugierig was er als Schriftsteller gemacht hat, ehrlich gesagt habe ich nicht viel erwartet. Meine Überraschung war zu ein gutes Buch zu finden, mit eine gute Geschichte wo der Leser sich in der Zeit und die unterschiedliche Situationen gut versetzen kann. Hat spass gemacht ihn zu lesen.

 • Wigahluk
  2019-08-11 22:53

  Aquesta és la segona novel·la que llegeixo d'en Llach i puc dir ara que Lluís Llach és un dels meus escriptors favorits (ja hi era un dels meus cantants favorits). No conec prou de l'història de Catalunya per a saber si els fets històrics van ser propers a les memòries de la gent que ho ha viscut, però encara que sols sigues ficció, la historia i els personatges m'han encantat.

 • Albert Gonzalez Farran
  2019-08-18 21:57

  M'havien desaconsellat llegir Lluís Llach, sobretot el primer llibre "Memòria d'uns Ulls Pintats". M'havien dit que la seva escriptura era fluixa i avorrida. Per això vaig preferir començar per la seva segona novel·la, confiant que hi hauria una millora en la qualitat narrativa.He de confessar que la lectura de "Les Dones de la Principal" em va arrencar d'una forma feixuga. La posada en escena dels primers personatges, sobretots d'aquells que són de tombants del segle XX, és una mica infantil i poc elaborada. Però de mica en mica, la trama de la novel·la agafa embranzida i sembla com si el narrador prengués molta confiança. La història de les tres Maries, àvia, mare i filla, que encadenen tres generacions d'un edifici emblemàtic de la Catalunya rural, condimentada amb un crim per resoldre (o no), està definitivament ben lligada i acaba de forma creativa i fabulosa.